2x voltam Spinningelni de úgy érzem közel 90 kilósan ez elég nehéz nekem, vagy belejövök?
Figyelt kérdés
Mit csináljak ,hogy csináljam ,tetszik csak tényleg nehéz !2010. szept. 23. 20:46
1/3 anonim válasza:
hahahahaaaa :D
en 108 kilos vagyok es heti 2x megyek spinningre. :D
A sulynak semmi koze hozza, de nem kell megszakadni.
Mindig ugy allitsd be sebesseget, hogy neked jo legyen, es akkor majd szepen belejossz. Mindig tobbet fogsz birni.
2/3 anonim válasza:
Belejössz nyugi.A leggyakoribb hiba,ha a fáradságtól elfelejtesz levegőt venni.Tehát koncentrálj a légzésre végig.Ha van oxigén nem fáradsz el olyan könnyen.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is belejössz majd. Ne csináld olyan intenzíven mint az 50kg-sak. Ha elfáradsz ülj le és csak tekerd lazán, amíg kicsit szusszansz, aztán vedd fel újra a ritmust.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!