Mennyire igazak ezek a 30 nap alatt fogyás/kockahas appok?
Nyár elején kezdtem fogyózni, 60 kg voltam 165 cm-hez, tehát annyira nem volt vészes a helyzet, de mégis kövér voltam. Igaz, egyáltalán nem figyeltem oda, és rengeteget ettem. Eleinte csak koplaltam, de most mozgok, és rendesebben eszek. Ez az alkalmazás kiírja h az aznapi torna után hány kcalt égettél, tehát kitudod számolni, hogy ehetsz mondjuk egy tábla csokit, ha 4-szer tornázol egy nap az alkalmazás szerint. Pont most lesz h egy hónapja csinálom az alkalmazást, igaz, van, h naponta 3-szor, 4-szer. Látom az eredményt. Háj helyett tényleg kezd kockás lenni :) én ajánlom mindenkinek. Most 55 kg vagyok,csak a combomból nem akar lejönni a zsír. Szóval összeségében ha nagyon odafigyelsz az étkezésedre és mellette edzel, akkor türelemmel biztos, h eredményt fogsz elérni. Kitartást!
(btw leállt az emésztésem, 5 naponta tudok wcre menni hashajtó cseppek segítségével. Ha tudna erre vki vmi megoldást, megköszönném.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!