Kinek mi vált be, hogy előtűnjön az egyenes hasizmok "kockái"?
A kockahas alapvetően konyhában készül, nincsen has specifikus gyakorlat ami onnan leviszi a zsírt, csak a kalória deficit. Milyen súly/magasságú vagy?
Ha nagyon vékony vagy akkor érdemes több kalóriát bevinni és kondizni és általánosságban izmosodni picit.
Ha nem vagy nagyon vékony akkor is érdemes általánosságban izmosodni, de alapvetően akkor fogynod kell.
Kcal deficit = mínusz tzs = kocka has
Ennyi a képet
Persze bohóckodhatsz felülésekkel
#6 170cm mellett a 69 kg az relative sok, én 190cm-vel mikor 70kg voltam akkor voltam nagyon vékony, de közel sem kórosan,relative kevés izomzattal.
Étrendedet tisztázni kéne, valami rendszert kéne vinni bele és normális kajákat kéne enni.
Télen biciklizés elég felejtős -4 fokokba persze hogy nincs kedved hozzá, nekem az a 3km is sok amit az edzőteremig megteszek biciklivel mert kva hideg van. Kéne valami mozgás amit tudsz egész évben csinálni, mivel én is egész nap gép előtt ülök én a kondit választottam.
Sajna az hogy heti 1x elmész 20km-t az nem túl sok.
Plusz van most nem vészes a bringázás. Voltam bringás futár is nálam a kerékpározás életforma. Sajnos hidegebb időre már spéci ruházat kell, meg igencsak befolyásolja a megtehető távot ha tartósan mínusz alatt van a hőfok egész nap. Nagyon vigyázva, hogy a végtagok ne tudjanak megfagyni a hidegben.
Nekem egyszerűen soha nem jött be a zárt térben "Alig van levegő" izzadságszag ez a konditermes filing. Ha már edzek, tornászok inkább kint a levegőn teszem szívesen és ott ahol jó a levegő, bár ez sokszor nem kivitelezhető a jó levegő szabadban sem. Ezért örültem ennek a szeles napnak kitisztítja a levegőt a szabadban.
#8 Alapvetően én is szeretek hosszabb 60-70km es biciklis köröket tenni, de egyrész az azért 2-3 órát elvisz, télen hideg van, sötétben pedig nem kellemes biciklizni a sötét országúton.
Ha szeretnél eredményt elérni akkor muszáj kipróbálnod más mozgásformákat is. Eleinte én sem akartam kondizni, viszont szerettem volna karban tartani a testemet. Azóta megszerettem mert minden alkalommal tudom a határaimat feszegetni, arról nem beszélve hogy a közérzetem nagyon sokat javult napközben miatta.
Egyébként jobb termekben odafigyelnek a jó szellőztetésre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!