Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kinek mi vált be, hogy előtűnj...

Kinek mi vált be, hogy előtűnjön az egyenes hasizmok "kockái"?

Figyelt kérdés
Elsősorban gyakorlatokra lennék kíváncsi rendszerességre, darabszámra mi az ami segített valakinél akinek ténylegesen volt némi "pókhasa" és sikeresen eltüntette, mi vált be nála, mennyi időbe telt nagyságrendileg? Ki mit spórtól ami hozzájárult, ha nem titok életkor. Minden tippet jó tanácsot, speciális segédeszközt amit használ stb. szívesen veszek, ki mit rakott be a napi ritmusába ami tényleg érdemben hozzá tett a szép hasizomhoz. Elsősorban otthon végezhető gyakorlatokra lennék kíváncsi kondi terem most nem játszik nálam. Saját tapasztalatok érdekelnek a "pókhas" tükrében. (Olyan ne irkáljon aki mindenféle szereket nyomott, csak aki tisztán életmód, edzések által tett szép hasra szert.) F.

2022. jan. 16. 20:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a kalóriadeficit vált be. Úgy tudom, hogy rajtam kívül mindenki másnak is. A felülések valahogy nem égették le a hasamról a zsírt, ahogy a guggolások se a combomról. Szemét dolog ez a biológia.
2022. jan. 16. 21:19
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 Elég vékony alkat vagyok (persze csak has terén nem) hússzú távú sportokat szoktam csinálni, de sajnos most egyáltalán nem rendszeresen csak ritkán elvétve teljesen és hobby szinten akkor is.
2022. jan. 16. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Oké.
2022. jan. 16. 22:38
 4/11 anonim ***** válasza:

A kockahas alapvetően konyhában készül, nincsen has specifikus gyakorlat ami onnan leviszi a zsírt, csak a kalória deficit. Milyen súly/magasságú vagy?

Ha nagyon vékony vagy akkor érdemes több kalóriát bevinni és kondizni és általánosságban izmosodni picit.

Ha nem vagy nagyon vékony akkor is érdemes általánosságban izmosodni, de alapvetően akkor fogynod kell.

2022. jan. 17. 00:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Kcal deficit = mínusz tzs = kocka has

Ennyi a képet

Persze bohóckodhatsz felülésekkel

2022. jan. 17. 05:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Jelenleg 69 kg vagyok, de 67 kg szokott beállni a tömegem. Most szerintem túl sokat töltök képernyő előtt az utóbbi időben. Ezért ment felfelé, na meg kevés mozgás. Meg akkor szoktam enni, ha éhes vagyok inkább sokszor csak nyűgnek érzem a kajálást inkább kihagynám. De kell valami energia. 170 cm vagyok. Most mentem 20 km. távot bringával ebben a jó időben, de csak mert intézni valóm volt nem azért, mert kifejezetten csak bringázni akartam. Nálam ez a nehézség elkezdeni a mozgást utána már megy. Most is télen egy csomó idő felvedleni a bringás cuccokat meg bemelegíteni előtte meg éhgyomorra nem lehet elmenni tízes távokat. Rákészülés elkezdeni ez a nehéz nagyon, hogy rendszeresen. Meg úgy vagyok vele 20 km alatt nem érdemes beöltözni bringás cumóba, ha már nekiállok tekerni érdemes legyen.
2022. jan. 17. 15:53
 7/11 anonim ***** válasza:

#6 170cm mellett a 69 kg az relative sok, én 190cm-vel mikor 70kg voltam akkor voltam nagyon vékony, de közel sem kórosan,relative kevés izomzattal.

Étrendedet tisztázni kéne, valami rendszert kéne vinni bele és normális kajákat kéne enni.

Télen biciklizés elég felejtős -4 fokokba persze hogy nincs kedved hozzá, nekem az a 3km is sok amit az edzőteremig megteszek biciklivel mert kva hideg van. Kéne valami mozgás amit tudsz egész évben csinálni, mivel én is egész nap gép előtt ülök én a kondit választottam.

Sajna az hogy heti 1x elmész 20km-t az nem túl sok.

2022. jan. 17. 16:10
 8/11 A kérdező kommentje:

Plusz van most nem vészes a bringázás. Voltam bringás futár is nálam a kerékpározás életforma. Sajnos hidegebb időre már spéci ruházat kell, meg igencsak befolyásolja a megtehető távot ha tartósan mínusz alatt van a hőfok egész nap. Nagyon vigyázva, hogy a végtagok ne tudjanak megfagyni a hidegben.

Nekem egyszerűen soha nem jött be a zárt térben "Alig van levegő" izzadságszag ez a konditermes filing. Ha már edzek, tornászok inkább kint a levegőn teszem szívesen és ott ahol jó a levegő, bár ez sokszor nem kivitelezhető a jó levegő szabadban sem. Ezért örültem ennek a szeles napnak kitisztítja a levegőt a szabadban.

2022. jan. 17. 16:37
 9/11 anonim ***** válasza:

#8 Alapvetően én is szeretek hosszabb 60-70km es biciklis köröket tenni, de egyrész az azért 2-3 órát elvisz, télen hideg van, sötétben pedig nem kellemes biciklizni a sötét országúton.

Ha szeretnél eredményt elérni akkor muszáj kipróbálnod más mozgásformákat is. Eleinte én sem akartam kondizni, viszont szerettem volna karban tartani a testemet. Azóta megszerettem mert minden alkalommal tudom a határaimat feszegetni, arról nem beszélve hogy a közérzetem nagyon sokat javult napközben miatta.

Egyébként jobb termekben odafigyelnek a jó szellőztetésre :D

2022. jan. 17. 16:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Azért sem játszat a konditerem mert vidéki vagyok olyan 10 km van az első edzőterem. Nem úgy van lehetőség ilyen téren mint pl. Pesten vagy valami nagy városban.
2022. jan. 17. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!