Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 5km futás 18 és fél perc...

5km futás 18 és fél perc alatt jónak számít?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Délután elmentem futni,5 km volt a cél amit 18 és fél perc alatt futottam le.Ez mind szép és jó lenne,de megmondom őszintén,hogy ezt még magam se hiszem el.Kiskorom óta sportolók versenyszerűen,de igazából sose voltam egy hűde nagy futó.2 héttel ezelőtt szintén teljesítettem ezt az 5 km hosszú távot,akkor 29 perc alatt futottam le.Ezért nem hittem a szememnek amikor a lépésszámláló 18 és fél percet mutatott!
2022. aug. 3. 20:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Te pedig engem ne vegyel a szadra megegyszer! Azert kuldtem noi futokat mert nem derult ki hogy te ki vagy. Igazad van transzgendereket kellett volna.

Mellesleg ha valaszolsz akkor valaki elolvassa az irasom, es valaki elmagyarazza neked a fogalmazasom. Ne erolkodj, befejeztem, hosszu tavon nem tudok lemenni a szintedre. Szevasz.

2022. aug. 3. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!