5km futás 18 és fél perc alatt jónak számít?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Délután elmentem futni,5 km volt a cél amit 18 és fél perc alatt futottam le.Ez mind szép és jó lenne,de megmondom őszintén,hogy ezt még magam se hiszem el.Kiskorom óta sportolók versenyszerűen,de igazából sose voltam egy hűde nagy futó.2 héttel ezelőtt szintén teljesítettem ezt az 5 km hosszú távot,akkor 29 perc alatt futottam le.Ezért nem hittem a szememnek amikor a lépésszámláló 18 és fél percet mutatott!2022. aug. 3. 20:00
1/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek lehetséges ekkora fejlődés ilyen rövid idő alatt,vagy pedig csalt a mérő(ami nem tudom hogyan lehetséges)
2022. aug. 3. 20:01
2/11 anonim válasza:
Lehet közben elraboltak az UFO-k és, azért ennyi most az idő. Ehhez kb. 17 km/h sebességgel kellett végig futnod. Szerintem elszámolta a szerkezeted, ha elötte 29 perc volt.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Szerintem is csak azt nem tudom hogy hogyan!Direkt ránéztem amikor elindítottam és akkor működött
2022. aug. 3. 20:57
4/11 anonim válasza:
Sokan bicajjal sem bírják a 17km/h óra sebességet csak, azért írtam, hogy tuti elszámolta a szerkezeted. Vannak gyors futók, de azért akiket látok biciklis úton ők is max. 12 km/h-ás tempót tolnak, pedig ők sem kezdők.
5/11 A kérdező kommentje:
Értem!Mindenesetre holnap is rápróbálok...
2022. aug. 3. 21:03
6/11 anonim válasza:
7/11 A kérdező kommentje:
6-os igen vicces akartál lenni te kanapéhuszár.Elmondom neked hogy ezek a nők simán megfingatnának téged,és nem csak futásban...
2022. aug. 3. 21:52
8/11 anonim válasza:
Mivel rolad beszelunk nem rolam vagy valamelyik szulodrol, igy elhiszem hogy azt hiszed hogy engem barki is fingathat.
A videon kozel 14 perc alatt futottak le a te 18 perces idodet, ezert mondtam hogy lehetseges. Az idiota megjegyzesed utan viszont azt is ketsegbe vonom hogy egyaltalan futottal...
9/11 A kérdező kommentje:
Szüleimet a szádra ne vedd mégegyszer!Női futókat küldtél ember,ezek után szerintem jogosan hihettem azt,hogy kötekedésből küldted
2022. aug. 3. 22:44
10/11 A kérdező kommentje:
Mellesleg meg pont te NE vonj engem kérdőre,aki se írni,se fogalmazni nem tud helyesen
2022. aug. 3. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!