Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 17 évesen késő elkezdeni...

17 évesen késő elkezdeni atletizálni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Szóval az a helyzet hogy szeptembertől szeretnék elkezdeni Szombathelyen atlétika edzésekre járni.Kis korom óta sportolok.Nagyon sok sportot kipróbáltam már pl.úszás,tenisz,boksz(utóbbit sokáig csináltam és mindegyik sportot versenyszerűen űztem).Most arra jutottam hogy szeretnék egy új sportot kipróbálni és az atlétikán belül a gátfutásra gondoltam.Egyik nap néztem az atlétika vb-t és valamiért nagyon megtetszett a gátfutás.Szerintetek érdemes belevágni 17 évesen?És ha igen akkor lenne esélyem versenyezni?
2022. júl. 28. 21:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Még valami!Oktatnak külön gátfutást valahol Vas megyében?Bocsi ha hosszúra sikerült...
2022. júl. 28. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Kizárt... max hobby...
2022. júl. 28. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
17 évesen örülj, ha találsz olyan atlétikai egyesületet, ami fogad téged. Versenyzői ambíciókat engedd el, sajnálom.
2022. júl. 28. 21:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem egy nem kettő olyan haverom/ismerősöm van akik hozzám hasonlóan későn kezdték el ezt a sportot és nem hogy versenyeznek de még magyar bajnok is van közöttük...
2022. júl. 28. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Akkor miért írtad ki a kérdést, cowboy? Miért nem kérdezted meg a magyar bajnok haverjaidat?
2022. júl. 28. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#4: de ha ilyen szakmabeli haverjaid vannak, akkor miért számít egy itteni, abszolút laikus emberek véleménye...???
2022. júl. 29. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
.... Amúgy ugyanaz pepitában, mint a fejbenutazók, akik "kimegyek az USA-ba, haverjaim vannak ott" - és itt kérdezi meg, hogy hol lehet munkát keresni... :))))))
2022. júl. 29. 08:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!