Szerintetek is lusták a mai fiatalok?
Idejük nincs
Egyetem, munka, tanulás, bevásálrás, mosogatás, takarítás stb
Nem értem, miért baj feltétlenül, ha autóval megy és miért kellene gyalogolnia. Ettől milyen értelemben lusta?
Én boltba is 3-4 hetente járok, ma is 4-kor jön az online bevásárlás. Hú, biztos lusta vagyok.
Ha már sport kategória, én is azt veszem észre, hogy pont a fiatalabbak sportolnak, figyelnek jobban az egészségre (bár kaja tekintetében ők is kevésbé).
"Nincs munkája, a kocsit a szüleivel él és ők is tartják fent a kocsit"
Ne tudd meg, hogy hány ilyen 40-50 évest ismerek. A lustaság és a trógerség nem korfüggő, nem generációfüggő, sajnálom. Tudom, hogy mindig az aktuális fiatalság a legnagyobb szar, és mindenki visszavágyik a régi szép időkbe, a valójában soha nem létezett aranykorba, de ezzel nem igazán lehet mit kezdeni.
Legtöbbször attól függ gyerekként milyen tapasztalatai voltak. Engem is sokszor vitték mindenhova, mióta jogsim van sok helyre kocsival járok, de azért pestre (fel orara lakók onnan) nem megyek be autóval hanem felszállok a vonatra, sportolok is, suliba se kocsival fogok menni, ugyanakkor ha van lehetőségem azzal megyek, szoval en ilyen helyzetfuggo mikor melyik, de nem mondanám lustanak magam.
Húgom csak kocsival hajlandó menni bárhova (suliba néha megy vonattal és villamossal de ha tud akkor elviteti magat valakivel) ugyanakkor élsportoló, tehát ilyen szempontból nem lusta
Barátomat kicsi kora óta autóval viszik mindenhova, 1 lépést nem megy gyalog, nyugatinál, onnan 5 perc vonattal, 15 gyalog, kocsival 2, ő mégis kocsival megy még ha a westende be kell menni oda is, szóval inkább nevelés szerintem és hogy mi rogzodott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!