Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mai fiatalok hány %-a sportol?

Mai fiatalok hány %-a sportol?

Figyelt kérdés
Úgytudom elég kevés. De ez eléggé kifog hatni a 'jövőjükre', márha lesz...
2009. nov. 6. 22:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
a sportot sosem késő elkezdeni, úgyhogy várnak. szerintem 10 alatt van az a %, én se sportoltam soha semmit fiatalon, meg most sem. nem kell azt mindenkinek. :)
2009. nov. 7. 00:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
hát nem sok,lusták vagyunk sajnos =(
2009. nov. 7. 00:59
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
rendszeresen kb.40%,ebbe beleértendők a versenysportolók is.
2009. nov. 7. 07:31
 4/12 anonim ***** válasza:

kizárt hogy rendszeresen 40% sportol. Kivéve ha a tesiórákat beleszámítom, de azt inkább hagyjuk mert ott 99%-ban nem sport megy hanem beszélgetés/baromkodás.

Kb 10% sport, és ebben persze mindenki bennevan (kivéve a sakk, meg a társastánc, meg hasonló dolgok. Versenytánc már igen)

2009. nov. 7. 08:36
 5/12 anonim ***** válasza:
és elmondanád,hogy a társastánc miért nem sport???próbáltad már???hát elég nehéz,elmondom... 16 L
2009. nov. 7. 08:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem gondoljátok komolyan ? Vagy csak én vagyok a hülye ? Az én ismerősi körömben kb 60% sportol . Azért mondotok hülyeségeket , mert nem láttok rá a korosztályra .
2009. nov. 7. 09:09
 7/12 anonim ***** válasza:

08:55

Társastáncra azt mondta, hogy nemsport...Versenytáncra viszont azt mondta, hogy igen.

Én társastánccal kezdtem, most versenytáncolok.Van külömbség az edzés minőségében...

Ám nekem ismerőseim kb 50%-a sportol valamit rendszeresen.

2009. nov. 7. 09:39
 8/12 anonim válasza:
53%
elégkevés...fiatalok többségének egyszerűbb inni meg cigizni aztjóóvan, elvan a gyerek hajátszik, vagyis ha van mivel...amugy én ismerőseinek kb 10-15%
2009. nov. 7. 14:45
 9/12 anonim ***** válasza:

én egyetemista vagyok, és jómagamat leszámítva 1 gyerek van a 300 fős évfolyamon aki rendszeresen sportol.

Egyébként igen, a társastánc nem sport, a versenytánc az. tudom, mert én is társastáncolok, és az csak egyfajta tanulás, szórakozás. a versenytánc meg EDZÉS.

2009. nov. 7. 18:25
 10/12 anonim ***** válasza:

8:55 vagyok. hát szerintem a társastánc is sport..lehet,hogy valakinek mondjuk csak heti 1 edzése van,de aki komolyan gondolja, annak napi 2-3 óra...és szerintem elég kemény, azért tartani magam addig, meg minden.

és nálunk a suliban mindenki sportol,rengeteg az országos ill. világbajnok. (gimnazista vagyok)

2009. nov. 8. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!