Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek is lusták a mai...

Szerintetek is lusták a mai fiatalok?

Figyelt kérdés
Pl. Egészséges 23 éves ember autóval jár mindenhova, nem képes pár száz métert gyalogolni.

2022. júl. 27. 00:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
50-50%
2022. júl. 27. 00:14
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem felesleges általánosítani. Mindkét fajtából akad most meg régen is.
2022. júl. 27. 01:21
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Egyénfüggő
2022. júl. 27. 02:16
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
Igen,azok.Meg az idősebbek is.
2022. júl. 27. 04:31
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Mondjuk a példának felhozott dolog, az nem épp lustaság, hanem időspórolás. Biztosan te is tapasztaltad, hogy munka után nincs időd semmire... hát ilyenekkel lehet kicsi időt nyerni, ha 10 perc helyett 2 perc az út a boltba. Meg így nyáron az se baj, ha gyorsan hazaérsz a fagyós cuccokkal
2022. júl. 27. 06:51
 6/17 Drakula válasza:
90%
60 %
2022. júl. 27. 07:41
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Mi a kérdés célja? A provokáción kívül persze.
2022. júl. 27. 07:44
 8/17 anonim ***** válasza:
46%

Kikre gondoltál a mai fiatalok alatt. Mert a 15 éves korig lévők baromi lusták és még a legtöbb elhízott is, mint a kis koca. Komolyan, ha elmész strandra csak nézz körül annyi az elhízott kis gyerek, mint a fene, mert se nem mozognak és emellé , még eszik az egészségtelen kaját is. Nem egy olyan ismerősöm van, aki fiatalkorában úgy ki volt pattintva, mint a fene az edzés volt az élete kockahas meg minden, amit eltudsz képzelni erre van egy 11 éves fia az meg olyan, mint egy hízó...durva, hogy ha még ilyen szülő is elhízlalja a gyerekét, akkor persze, hogy egy másik szülő még jobban elhízlalja. Míg mi a 80-as években csak az utcán lógtunk és egésznap rendetlenkedtünk, fociztunk, kosaraztunk futkoztunk, addig a mai fiatalság inkább döglik a szobában vagy ha kimozdul, akkor sem sportol semmit csak van iszik meg cigizik vagy drogozik és nyomkodják a telefonjukat akkor is.

Szóval szerintem baromi lusták az emberek nem csak a fiatalok, hanem úgy unblock mindenki, bármerre nézel csak elhízott embereket látsz 10-9 az elhízott ember egy strandon, akin láthatóan felesleg van. Az autó az tényleg olyan, hogy itt a környékünkön vannak olyan emberek, akiket, még soha nem láttam, hogy gyalog csak úgy elindultak volna valahova, akár 20 évre visszamenőleg is! A gyerekeiket már ehhez szoktatták hozzá, hogy kisgyerek kor óta vitték mindenhova kocsival, persze hogy nem fog sehova gyalog menni. Én úgy vagyok vele, ha a városban megyek valahova előbb odaérek bicóval, mint a ki-be állás stb. Meg én régóta komoly szinten bicózok szóval a kocsit tényleg, akkor használom, ha kell.

2022. júl. 27. 08:13
 9/17 anonim válasza:
68%

Szerintem nem csak a fiatalok, kisvárosban élek, de rengeteg lett az autó az utóbbi években.

Nevetséges az autózásos időspórolásos kifogás! Én 15 perc alatt érek oda bicajjal, ahova autóval 10 perc alatt, és még betudható sportnak is. Viszont egy autó megvételéhez, fenntartásához nagyságrendekkel több időt kell ledolgozni, tehát máris bukik az időspórolás.

Amúgy meg azokon röhögök a legjobban akik panaszkodnak milyen drága megélni, de autó nélkül a kisboltba sem mennek.

2022. júl. 27. 08:49
 10/17 anonim ***** válasza:
60%
Én is autóval megyek a 100 méterre lévő boltba. Évente 10000 kmt biciklizek és futok is rendszeresen. De boltba elugrani autóval gyorsabb, sajnálom rá az időt.
2022. júl. 27. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!