Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan szeressem meg a sportot?

Hogyan szeressem meg a sportot?

Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 22:17
 1/5 anonim válasza:
100%
próbálj ki minél többet, valamelyik csak megtetszik ^^ nekem pl a jazzbalett megtetszett :)
2008. dec. 20. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell egy kis kitartás is. Próbálj meg a kedved/fáradtságod ellenére kihúzni néhány hetet rendszeres sportolással, akkor megerősödsz, és a szervezeted hozzászokik a mozgáshoz annyira, hogy már nem lesz kínszenvedés. Nehéz szeretni, amíg tíz perc múlva kifulladsz.
2008. dec. 20. 23:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretsz sportolni, akkor valami csapat sportot próbálj csinálni, ha van rá mód, akkor a baráti körben és a társaság, a sikerélmény megszerettetheti veled a mozgást.
2008. dec. 21. 00:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is feltettem magamnak ezt a kérdést és meg is találtam a választ. Mivel halálra unnám magam kondizás közben, meg nem is bírnám csinálni, így játékos sportot választottam. Ma délután kezdem a fallabdázást. Jó drága ütőbe invesztáltam be, így a lelkiismeretem sem engedné, hogy ne használjam ki rendszeresen, meg az ilyen jellegű játékokat imádom. Talán így kell megszeretni a sportot.:)
2008. dec. 21. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Keress valami olyan sportot amit SZERETSZ ,tetszik és nem kényszerböl jársz edzésekre hanem azért mert szerted amit csinálsz. Szerintem valami csapatsportot válassz amihez van egy kis tehetséged.Rengeteg sport van!!! Vizisportok: kajakoztam meg eveztem is a vizisportok közül és ezeket naon tudom ajánlani(ezektöl erösödni is fogsz és jó kondiban leszel).

- ha valami küzdösporot szeretnél akkor mondjuk a judo (ezzel nemigen véded meg magad az utcán, de jo kondid lesz töle), ha valami durvábbat akarsz ott van pl. a Wing-Tsun, Karate vagy Thai-box.

- de persze ott van még a foci, röplabda, kézilabda

(ezeket a sportokat üzik a legtöbben, mert jóó...itt a legfontosabb a csapatmunka és a tehetség...).

- még az extreme sportok közül tudom ajánlani a parkour-t,ha nem tudod h mi ez akkor nézd meg youtube-on

SOK SIKERT !!!

2008. dec. 21. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!