Hogy kuzdjem le a szorongasom hogy el tudjak menni kondiba?
Már régota szeretnek jarni,de nagyon szorongok mikor ott vagyok felek hogy kinevetnek vagy kibeszelnek mert valamit rosszul csinalok.Mar voltam fel eve 2 alkalommal de borzaszto nyomast es szorongast ereztem szval kb a futo gepig jutottam egy fel orara es utanna inkabb haza mentem.A gepeket se tudom hasznalni illetve hogy hogyan kene neki kezdenem,szemelyi edzo nagyon draga es ha megoldhato szeretnem anelkul a plusz koltseg nelkul megoldani.(Nem szeretnem a szuleim penztarcajat terhelni ezzel)
Koszonom a segitseget,es a valaszokat.
Első pár alkalomra fogadj magad mellé egy személyieszőt. Ő úgyis tudja, hogy mit hogxan kell használni, ki bírja javítani a hibáid stb.Nem rudom,hogy hova valösi vagy, de ahol én lakok ott nem drágák, vagy legalábbis én azt hittem,hogy többet elkérnek
De erre a másik megoldás, amit már fentebb is írtak, hogy barátnőddel menj eleinte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!