Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A longboard jobb, mint a...

A longboard jobb, mint a pennyboard? És azon belül a dancing longboard vagy városi longboard?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy pennyboardom van, és eszrevettem hogy nem minden talajon tudok vele jol menni, ahogy töredezik az út, egyből lelassul, nem megy stb. Ezért utánanéztem és elvileg a longboard sokkal gyorsabb és jobban is fordul, meg láttam dancing longboardos videókat, és kedvem lett hozzá, de ezt ugye egy pennyn lehetetlen megcsinálni. Szval eldöntöttem hogy veszek egy longboardot, lehetőleg dancing típust, de az lenne a kérdésem hogy ezzel a fajtával ugyanúgy tudok e városban menni mint a sima "csak" városival?

2022. júl. 23. 15:34
 1/3 A kérdező kommentje:
Btw 14 éves lány vagyok, ha vkit erdekel
2022. júl. 23. 15:35
 2/3 anonim válasza:

1.A PennyBoard életveszélyes normális utakon, mert azt az egyenes és sima gördeszkepályákra tervezték.

2.A Dancing Longboard és a Longboard között annyi a különbség hogy a Dancing Longboardnak a felfüggesztés fölött szélesebb a fa, azzal inkább trükközni lehet normális útakon, míg a Longboard-al gyorsan lehet menni de trükközni nehéz vele.

3.A normális gördeszka azaz Skateboard Képes trükközn és Rossz minőségű úton menni, Gördeszka pályán menni.

4.A Longboard a legjobb hogy ha

Rossz minőségű útakon, járdán szeretnél menni trükközés nélkül.

2022. aug. 16. 12:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom☺️bar 1.→eddig semmi bajom nem volt a pennyboarddal, ugy tudom azt utcara tervezték😂
2022. aug. 25. 00:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!