Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Atlétika vagy tánc?

Atlétika vagy tánc?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy szerintetek az atlétika vagy a tánc a jobb sport?

Most táncolok 1 éve,nagyon szeretem de sajnos azokat a versenyzési lehetőséget amikre vágynék,nem adja meg.Vannak versenyek de iszonyat kevés és heti egy edzés van..

Régen futottam versenyszerűen,én ezt ismét elakarnám kezdeni mivel azt is nagyon szeretem,a verseny előtti energia és izgulás nagyon hiányzik,de ez nagy vállalás lenne a suli mellett,hozzá tudnék szokni de nehezen.Szerintetek melyik éri meg jobban?

2022. júl. 16. 05:42
 1/2 anonim válasza:
Atlétika. Táncot versenyszerűen,csak nagyon korán lehet elkezdeni.
2022. júl. 17. 22:26
 2/2 anonim válasza:
Szintén az atlétikára szavazok. Ha esetleg a tanulás miatt nem tudsz elmenni edzésekre, itt ez nem olyan nagy baj, hiszen ugyanúgy tudsz majd futni, ugrani ilyesmi, de ha tánc edzéseket hagysz ki ahol sok féle gyakorlatot is tanítanak, ha azokról lemaradsz azokat nehezen lehet visszahozni, főleg heti 1 órával.
2022. júl. 20. 20:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!