Volt, van olyan sportoló személyiség, akit a sportolói emberi kvalitása miatt kedveltél meg, nem azért, mert annyira szeretnéd azt a sportágat, ahol épp játszik? Ha igen, ki az, és mi az ami miatt kedveled?
Van egy nagyon szép gátfutó csaj, aki azzal lett világsztár hogy a bemelegítése közben mindig riszálta a szép fenekét.
Én bírtam hogy kihasználta az adottságát és senkit sem érdekelt a végeredmény csak hogy bejön, riszál, nevet, aztán viszi a szponzorokat meg viszi a sót akarhányadik is lesz.
Várjál erre én is emlékszem 2es! :D
Hogy is hívták ?
Vagy milyen származású volt ?
Fu... Gyorsan be akartam írni a nevét, de... egyszerűen nem jut az eszembe! :D
Nem valami Jenneke volt vagy ilyesmi ?
:D most hogy töröm a fejem
Neked mi bajod van kérdező ?
Mondott valaki ilyet ? (rajtad kívül)
A kérdésben szerepelt, hogy "olyanok akartok lenni mint az a sportoló akit írni fogtok" ?
Szerintem nem.
Egyébként, ha szeretnél olvassál utána/ keress rá, hogy csak a "seggét rázta" vagy csinált-e mást is.
Mondjuk szerzett-e érmeket ? Többet futott-e mit te egész életedben ?
Figyelj, csak nem értem, hogy téged miért pont a fenékrázás akaszt ki ?
Ettől lesz neked valaki a mumus ?
És az smafu hogy olimpiára vitték ki, de közben mosolyogva versenyzett (helyezéstől függetlenül) ?
Ezért nevezed te csak egyszerűen seggrázósnak ? És a végére beírod, hogy háát...
Nem értem, hogy mi bajod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!