Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha edzem az alsó testem az...

Ha edzem az alsó testem az segíthet?

Figyelt kérdés

Nőként sosem edzettem még igazán alsó testre, rendkívül gyenge vagyok. A fenekem lapos, a combjaim vastagok, a csípőm széles. A lábaim viszont elég hosszúak.

Nyílván a semminél minden jobb, de ha keményen elkezdenék edzeni, az segìthetne abban, hogy formás vékony lábaim legyenek?

Vagy örökre dagadt, ödémás, formátlan, narancsbőrös combjaim és fenekem lesznek?

2022. júl. 5. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
Segíthet
2022. júl. 5. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
A narancsbőr normális, minimális testzsírnál megjelenik már, kimondottan vékony embereknek is az szokott lenni. Ha ahhoz megfelelően edzel és táplálkozol akkor tudsz izmot építeni alsótestre, amitől egyértelműen jobban fogsz kinézni.
2022. júl. 5. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az edzésen kívül semmitől nem lesz formás lábad, tekintve hogy amit formásnak nevezünk az az izomzat.
2022. júl. 5. 20:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor nekiállok felépíteni egy jó leg és lower-body routine-t.
2022. júl. 6. 02:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!