Van mellékhatása a tómegnövelő fehérje poroknak?
a fehérje készítmények(porok) amik tömegnövelésre alkalmaznak..van valami mellékhatásuk? későbbi időkre nézve?
barmién gikszer leheléses.Vagy a keratin tablettáknak?
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:47
Lehet, hogy nem vizsgálják be, de bárki bevizsgáltathatja őket. Volt már rá példa, hogy lebuktak gyártók. Ha lebuknak, akkor cseszhetik az üzletet. Nem feltétlenül éri meg...
"Gabi022 válasza:
ugyan annyira káros mint a boltba kapható élelmiszerek ! aki gyúr szinte mindenki használja valaki tömegnövelő mellé még vagy 6 fajta más terméket még se haltak bele . Élő példa Arnold Schwarzenegger aki sztem nem csak leglális dolgokat használt , mellesleg csatlakozom az előttem szólóhoz a nagy gyártóknak nem érné meg ha kiderülne a termékeikről hogy azok mérgezőek ,bár nem kizárt hogy hibázhatnak és adhatnak ki olyan terméket ami káros lehet ,de a vese máj és hasonló bajok max akkor vannak ha nem rendeltetés szerűen használják , mindegyikre rá van írva a meg felelő adag , ami azt jelent hogy attól nem lesz bajod ,de mindenkinek máshogy reagál rá a szervezete, Gaspari illetve a Peakos termékek minőségibbek mint a secitec és a biotech-es termékeke. Aki testépítéssel akar foglalkozni annak el engedhetetlenek ezek a táplálék kiegészítők , és a megfelelő étrend , max a szükséges táplálék 20-30 % át teszi ki a kiegészítő többit szilárd ételek fogyasztásával kell be vinned"
Kedves Gabi!
Épp a napokban jártam bent a Peak boltjában az Árpád utcán Budapesten, mert én is elkezdtem szedni fehérjét, multivitamint, c-vitamint és CA MG tabit, de mást nem. És engem is érdekel hogy lehetőleg a legjobb cuccot szedjem be azon az áron amit meg is lehet fizetni. Nos a lényeg hogy írja a neten hogy a multivitaminja felszívódásgátlót tartalmaz ami adagolja neked 12 órában a megfelelő vitaminellátást. Ezekről a dolgokról én úgy hallottam hogy nem egészségesek, bár elég hiányos a tudásom a "felszívódásgátlók" területén :( A boltban a kérdésem az eladó hőlgyek és urak felé az volt hogy mi az a felszívódásgátló ami benne van, hát mit ne mondjak... csak hebegtek-habogtak össze-vissza.:( Egyik se tudott értelmes választ adni Csak hogy a zsírban oldódó vitaminok később szívódnak fel, meg hogy a kapszulabevonó is lassítja a felszívódást blablabla... Főleg hogy a PEAK multivitaminján nincs is kapszulabevonó. Hehe, na ennél a pontnál nekem egy életre elment a kedvem a PEAK-től. A másik meg az hogy nagyra vannak a spenót kivonatú fehérjéjükkel, oké hogy spenót meg Popeye, meg az is hogy a spenótban van a legtöbb fehérje növények közűl, meg még az is oké hogy nagyon egészséges is de a testépítőnek úgy tudom állati fehérje kell a megfelelő fejlődéshez. szal szerintem ez is csak egy buta marketing duma amit a "kevésbé okosak" talán elhisznek. Összegezve szerintem teljesen mind1 melyik gyártó termékét veszed, mert mind ugyanazt adja el csak más név alatt meg más pluszt mond hozzá. Az ügyvéd úrnak/hölgynek meg annyit üzennék hogy okoskodás helyett én inkább a helyesírásra figyelnék oda ha már ügyvéd lennék:P. Elég ciki egy magasan iskolázott embertől ha nem tud helyesen írni, de még egy igazi magyartól is. (bár ez utóbbi csak az én véleményem:P)
Respect
Tök jó, hogy a keratin/kreatin dolgon túlléptünk... Csakhogy a dolog hibás.
KREATIN: az izmok részére egyik az ATP-hez hasonló makroerg kötéssel rendelkező anyag. Kreatin-foszfátként van jelen az izmokban. A szervezet ugyanúgy ahogy az ATP-t azonnal képes felhasználni.
KERATIN: egy fibrilláris fehérje, alfa-hélix szerkezet jellemzi. A köröm, haj és bőrben található. Nincs benne makroerg kötés, sem foszfor. AZ IZMOKHOZ SEMMMMMI KÖZE...
Szóval lehet gondolkodni, hogy keratin vagy kreatin....
Az izmokhoz a keratinnak nem sok köze van...
De azé jó hogy néha "félreírják"... És igen ez kémia és biológia alapján is tudományosan így igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!