Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy iratkozzak be edzesre ha...

Hogy iratkozzak be edzesre ha nem irnak vissza nekem? :D

Figyelt kérdés

Irtam a klubnak hogy szeretnek be iratkozni es erdeklodni szeretnek, vissza irtak hogy mikor van edzes kezdoknek, es irtam hogy nekem azok a napok pont nem jok megkerdeztem hogy csak azokon a bizonyos napokon mehetek e , es nem irnak vissza

Annyira idegesit pedig szeretnek menni de ha egyszeruen nem valaszolnak akkor hogy?

2022. jún. 15. 21:11
 1/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tul erzekeny a lelkem de ezek utan zaklassam oket ha nem akarnak vissza irni? Pedig annyira szeretnek jarni
2022. jún. 15. 21:12
 2/9 anonim válasza:
Nkm 1x azert nem irtak vissza egy ideig, mert naluk spamba tette az email uzenetem.
2022. jún. 15. 21:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Itt nem errol van szo, mert azt jelzi hogy lattak az uzenezem..nem ertem ezt az egeszet. Szepen kerdeztem valamit es nem valaszolnak
2022. jún. 15. 21:28
 4/9 anonim válasza:
XDDD troll
2022. jún. 15. 21:30
 5/9 anonim válasza:
Mi lenne ha keresnéd öket személyesen?
2022. jún. 15. 21:30
 6/9 A kérdező kommentje:
4. Miert lenne ez troll?
2022. jún. 15. 21:32
 7/9 A kérdező kommentje:
5. Hat gondolkoztam rajta, de nem tul jo erzes hogy nem irnak vissza. Nem irnak vissza es menjek oda szemelyesen?
2022. jún. 15. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
Ne haragudj de ha neked egyik nap sem jó azok közül amiket megírtak, akkor mit akarsz pontosan? Hogy a kedvedért tegyék át az edzéseket másik napra? Nyilván nem fognak a kedvedért külön edzésnapot beiktatni, nehogy már a farok csóválja a kutyát. Neked kell alkalmazkodnod ha tényleg érdekel az edzés, még szép hogy nem írnak vissza.
2022. jún. 16. 04:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem csak akkor lehet e menni a kezoknek, Nem kell egybol rosszindulatuskodni ne magadbol indulj mar ki
2022. jún. 16. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!