Ha nem kapok kollégiumot akkor ne iratkozzak be az egyetemre?
Bp-re jelentkeztem egyetemre.De ahogy elnézem az albérletárakat lehet nem kellett volna.
Remélem nem vesznek fel.Csóró vagyok és semmi külső támogatást nem kapok albérletre kajára meg rezsire
akkor: ösztöndíj, munka, több társsal együtt bérelni albérletet.
mennyit kéne utazni? (busz/vonat?)
Több mint 300km-re lakok
Ez kemény egyetem és gyakran bent kell lenni reggel 8-tól este 8-ig a diákmunkára nem nagyom van idő így
Többen lakva is megvan havi 100 legalább rezsivel meg mindennel együtt
Kivel állok össze?Nem ismerek ott senkit.
Ha heti 5 nap kell suliba járni,abból több nap reggeltől estig bent kell lennem,akkor mikor lesz időm dolgozni?
Persze akinek heti 3x kell bemenni egyetemre annak könnyen van szabadideje
Pontosan melyik egyetem, milyen szak?
Én pont ugyanebben a helyzetben voltam anno, de végül kaptam kolit, azóta is ott vagyok és még leszek is :)
Szeptember elejé szokott lenni a beiratkozás, addig meg kell próbálni megoldani a lakhatást, max. majd nem iratkozol be. Ne temesd még el, még több, mint egy hónapod van.
Ha kérdésed van, nyugodtan írj nekem polrivátban.
Azért 300 km elég nagy távolság ahhoz hogy felvegyenek. Főleg ha még "csóró" is vagy.
A távolság meg a jövedelem a legfőbb tényezők amit figyelembe vesznek a jelentkezések elbírálásakor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!