Melyik érné meg jobban? Elmenni egy vidéki egyetemre fizetős szakra, ahol adnak kollégiumot vagy elmenni Budapestre állami szakra, ahol nem adnak és albérletbe kell menni? Melyik olcsóbb?
Győri Széchenyi Egyetemen gondolkodtam nemzetközi tanulmányok szakon.200 ezer 1 félév.
Vagy Budapesten az NKE-n közigazgatásszervező.
Meglenne a pontom az államira,de itt meg biztosan nem kapnék kollégiumot,a pesti alberlet meg rohadt drága.
Mondjuk sem tandíjra,sem albérletre nincs pénzem.Fel kell vennem 1-2 milla diálhitelt.
vegyél fel valami értelmes hitelt, mert onnan, hogy felveszed azt a szrt, b szhatod az egész életed.
vidéken olcsóbb a kolesz, de ki biztosítja, hoogy találsz munkát? jó, győrben talán még igen, de gondold át háromszor, pesten legalább munka van, ha minden drága is.
Pesten biztos hogy nem vesznek fel kollégiumba,több emberrel beszéltem,aki oda jár,szinte lehetetlen bekerülni
Vidéken meg nagyrészt biztosítanak kollégiumot mindenkinek.
Semmiképp sem maradnék Pesten az egyetem befejezése után.Köziggel olyan alacsony a fizetés,hogy nem fogok tudni albérletet fizetni belőle,de mége gy szobát sem.
A másikkal meg nem tudomhol lehet elhelyezkedni.
Nekem rendes tanácsok kellenek,nem olyanok hohy “hülye”.Ezeket jelentem.
De sok politikus is nemzetközi tanulmányokat tanult,pl. Putyin is.
De ettől függetlenül melyik lenne olcsóbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!