Nehéz fekvőtámaszokat?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 15:32
1/9 anonim válasza:
ha fekvőtámasz variációkra gondolsz, akkor abból van egy pár:
-összeérnek a kézfejeid, nagyon szűk támaszú fekvő
-nagyon széles támaszú
-egykezes
-tapsolós
stbstb. légy kreatív:D
2/9 anonim válasza:
Táska fel a hátra, amiben kb 20kilónyi súlytárcsa van (mondjuk az én esetemben 35kilót pakolok magamra)
3/9 anonim válasza:
monnd meg 1-2 embernek hogy üljenek rád közben,és közben mikor felemelkedsz tapsolj és mikor lent van a fejed legyen előtted egy tál amiben kaja van,és addig nem fejezheteted be amíg meg nem eszed :D,jah és gyorsan le kell nyeljed,hogy énekelj is közben!attól izgalmasabb :)
4/9 anonim válasza:
Ezt a videót néd a kiscsajok elég kemények miket nyomnak..:)
5/9 anonim válasza:
És ennek mi a p.csa köze van a fekvőtámaszhoz?
6/9 anonim válasza:
16:55 vok a végefeléé angyon emény amit nyomnak...
7/9 anonim válasza:
nézd meg miylen fekvőtámaszt csinálnak benne és utána dumálj hoyg te 11 évesen ezt megtudnád e csinálni .jjóóó...
8/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, de bizti tudnék ilyet csinálni 11évesen ha visszamennék az időbe 10évet (akkor lennék 8 éves) és 3évig edzenék akkor már 11évesen úgy nyomtam volna a fekvőt mint a világ legkönnyebb dolgát:D
9/9 anonim válasza:
Jóvan de mi csak ez előtt a verseny előtt pár héttel kezdtünk el járni..::)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!