Ha egymás után 3 napon is edzem a mellizmomat, utána 4 napig pihentetem az túledzésnek számít?
Sajnos csak így jut időm rá.
Egyébként fekvenyomást és tárogatást szoktam csinálni (4x8).
16/F
A 2. napra már olyan izomlázad lenne a fekvenyomás+tárogatástól ,hogy 40 kg-ot nem tudnál kinyomni fekve...
A tárogatást mindig a hét végére kell tenni ,mert az okoz a legnagyobb izomlázat ,szóval ennek szerintem így nem lesz értelme ,ráadásul ahogyan kifejtettem ,nem is tudnád megcsinálni szerintem...:(
Szia!
Minden izomzatot 1 héten egyszer edzünk, mégpedig azért, mert edzésünk közben az izomszövetek elszakadnak, és újra kell regenerálódniuk. Nem véletlenül van regenerációs idő!
ez arra lenne jó, ha zsíros és fogyózol, akkor is kis súllyal, ha izomnövelés a cél ezzel az edzéssel egy gramm izom sem fog rámenni.
Ha az erődet akarod növelni így még gyengülsz. 6 évig jártam fekvenyomó versenyekre, az erő csak heti egy melledzéstől jött, már ha ötnaponta edzettem akkor sem fejlődtem.
Köszönöm a válaszokat, valahogy változtatni fogok rajta.
Mi a helyzet a kisebb izmokkal? (bicepsz, tricepsz)
Azokat heti hányszor lehet?
Maximum kettőt.
A mellett érdemes a karral, a hátat a vállal. Hasazni meg jó lesz a pihenőnapokon. A láb egy teljesen külön nap! így kijön pont a 3edzés/hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!