Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Pusztán attól, hogy valaki...

Pusztán attól, hogy valaki fizikai munkát végez nézhet ki így?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm aki raktárban dolgozik, napi 2-3 tonnát pakol át,fel,le.

Azt mondja, hogy minden sporthoz béna, kétballábas, ezért sosem csinált semmit.

Viszont 5 éve dolgozik ebben a raktárban, és tavaly is velük voltam strandon, kérdeztem, hogy csinál e valami sportot azóta?

Mondta, hogy semmi ilyenre nincs ideje, ha végez a munkával maximum otthon kertészkedik meg a csajával van.

Most a csaja kirakott egy instasztorit amin nyírja a füvet, és abból vágtam ki ezt a képet.

Szerintetek ez létezik, hogy pusztán 5 év fizikai munka eredménye?

[link]

Mármint nyilván nem miszter olimpia, meg nem el vagyok ájulva, hogy micsoda teste van, csak én is fizikai munkát végzek elég régóta, én sem sportolok semmit, de rajtam abszolút nincs semmi izom, még ennyi se.

És azért neki van egy kevés melle is, ami nekem olyan irreális, szóval pakolászik az ember, oké hogy izmosodik esetleg a karja, de a mellizmot hogy építené?

Őszintén szólva azért a kérdés, mert én kicsit szarul érzem magam hogy rám nem jön fel semmi plusz, és azt gyanítom, hogy ő azért csak-csak csinál valamit, otthon súlyzózik vagy bármi, de 5 év fizikai munkától nem jön fel ennyi izom se, nem?!

2022. jún. 11. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Ez teljesen reális. Testépítő szemszögből egyáltalán nincs kigyúrva. Kar az van, de szerintem 40-nél nem nagyobb. Amúgy tök átlagos alkat.
2022. jún. 11. 16:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

De akkor én miért nem nézek ki még így sem?

Ez genetikán múlik?

180 centi vagyok, őt olyan 185-190 közzé saccolom, és én is elég régóta "pakolászok", de én még ennél is átlagosabb vagyok.

Nekem kb 36-os a karom, annyit mértem legutóbb (1-2 hónapja)

2022. jún. 11. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Genetika, több/jobb kaja, vannak akik isznak fehérjét fizikai meló mellé, stb. Lehet az is, hogy ő egyenként nagyobb súlyt mozgat meg, hiába összetettben nem mozgat többet naponta.
2022. jún. 11. 16:45
 4/4 anonim válasza:
100%
lehet magasabb a tesztoszteron szintje
2022. jún. 12. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!