Ciki a szabadtéri kondiparkokat használni?
Semennyire.
Miért kéne azt jelentse egy kondiparkban edzés, hogy csóró vagy?
Ennyi erővel aki erdőben fut az meg csóró és nincs pénze futógépre?
Egyáltalán nem ciki, sőt, tiszteletre méltó. Én konditerem mellett kondiparkban is edzem, heti 1-2 napot, egy kis futással kombinálva. Jól kiegészítik egymást. A teremben sem használok gépeket, hanem csak szabad súlyokat és saját testsúlyt, a kondiparkban pedig az egyes saját testsúlyos gyakorlataimat fejlesztem, plusz statikus lógást csinálok fogáserősség céljából, meg némi hasizmot (lábemelések, ablaktörlő). Ha csak konditerembe járnék persze az is jó lenne, de így, kondiparkkal együtt az igazi.
És ott vannak ugye a street workoutosok, akiknek meg ez a fő sportjuk. Ők nem jobb híján edzenek kondiparkban, hanem tudatosan ezt választják. És nagyon komoly, szinte szertornász erőszinten állnak a legjobbak. Én sajnos nem vagyok és nem is leszek olyan akrobatikus, mint ők, de nekem elég is a jól megszokott húzódzkodás-tolódzkodás (esetleg muscle up) kombó, ami a saját testsúlyos gyakorlatokat illeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!