Mi a véleményed a szabadtéri ingyenesen használható kondiparkokról?
Ilyen szabadtéri kondipark kéne Magyarországra is :D
Ami legalább alap testépítő célra alkalmas, azt valóban nem lehetne fenntartani - de az egyszerűbb, mozgóalkatrész nélküli tornaszerek is nagyon hasznosak lennének. Én nagyon szomorú vagyok, hogy a panelházak közötti szőnyegporolókat elviszik, mert már nincs rá szükség. Pedig az nagyon jó tornaszer, kellemes magasságban van, átérem a kezemmel...
Egyébként egyszer autópályán utazva az egyik pihenőhelyen találtunk egy felnőtteknek szánt mászókát. Szimpla játszótéri elemekből állt, csak felnőtt méretben. Szóval ilyen szőnyegporoló-állvány szerű elemek voltak, különböző magasságban, egy vízszintes létraszerűség kb. 2 méter magasan, kissé ferde állásban függeszkedéshez, kötélháló meg ilyenek. Nagyon jól átmozgattuk magunkat. Szerintem az elalvásos baleset is kevesebb lenne, ha lennének ilyen tornaszerek a pihenőhelyeken, mert a mozgás felébreszt. Az egyetemi előadókban is jó lenne egy-két mászóka, nagyon kéne 5 perc mozgás az előadások között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!