Budapesten tudtok-e kondiparkot, szabadtéri konditermet?
Tudtok-e olyan szabadtéri konditermet, ahol lehet húzószkodni, tolózkodni és egyéb gyakorlatokat csinálni?
Debrecenben már van 3 db ilyen, a kérdésem az lenne Budapesten van-e rá valahol lehetőség? minden fajta segítség jól jön !
http://www.youtube.com/watch?v=agJFcbY6PV0
nagyon komolyan néz ki.
az árát nem tudod véletlenül,mert én nem találom.
ahol lakom elég jó a lakóközösség és pont van is itt egy lepusztult játszótér,ahol elférne,ha nem kerül horrorba.
úúúú!
egy millerre saccoltam.
akkor ebből nem sok minden lesz.
gondolom az is bejátszik az árba,hogy ez mostanában kezd divatba jönni itthon.
Én Patcán találtam egy nagyon komoly eszközparkot (vagy 15 eszközzel), ahol még egy csomó más sporteszköz is van (ping-pong, kosár, foci, röplabda, tollas, teke stb) és állítólag az egész megállt 3 millába. A neten találtam is róla egy hírt a gyártó oldalán, úgyhogy meg is nézheted, hogy ilyesmire gondoltál-e, ha ide kattintasz [link]
Ha igen, minden más infó is megtalálható az oldalon. Amúgy szerintem is marha jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!