Szeretnék elkezdeni küzdősportolni, mit válasszak?
Figyelt kérdés
Budapesten lakom. 24 éves vagyok, magas, vékony. Pár hónapja kezdtem el kondizni járni, hogy megerősödjek. De szeretnék harcedzetté is válni. Ti mit űztök? Mit ajánlanátok? Semmilyen ilyen tapasztalatom nincsen. Szeretnék legalább annyira megtanulni, hogy mondjuk ha egy buliban belém köt egy részeges hülye, és nem tudok elfutni, akkor helyre tudjam rakni. Ez példa. Szóval nem valami versenyzés a cél hanem hobbi, hogy megtanuljak bunyózni.2022. máj. 17. 23:53
11/17 A kérdező kommentje:
Érdemes egyszerre két sportot elkezdeni? A muay thai is tetszik
2022. máj. 19. 00:29
13/17 A kérdező kommentje:
Mi az oka? Amúgy akkor muay thai vagy box inkább?
2022. máj. 19. 12:30
14/17 anonim válasza:
Birkózó földhöz csapja mindkettőt
15/17 anonim válasza:
Szia! Végül elkezdtél valamit?
Tudom, hogy késői a válaszom, de talán másnak is jól jöhet...
Tisztába vagyok vele,hogy ezért le fogtok pontozni, de nem baj.
Szerintem érdemes elkezdeni a karatét. Én már elég régóta csinálom. Nagyon jó önvédelem szempontjából és majdnem ugyanolyan arányba vannak az ütések és a rúgások is. Ha sokáig csinálod elég jól megerősödsz tőle.
Ha valaki elkezdi ne lepődjön meg, hogy nem olyan mint a Cobra kai sorozatban. Ott nem karate van!!!
Örülök, ha tudtam segíteni!
16/17 A kérdező kommentje:
Nem voltam, nem mertem egy helyet se felhívni vagy megkeresni.
2022. júl. 18. 15:06
17/17 anonim válasza:
Ha még mindig szeretnél elkezdeni valamit akkor tedd meg. Nem fogják azt mondani, hogy nem mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!