Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megéri 16 évesen elkezdeni...

Megéri 16 évesen elkezdeni küzdősportot/harcművészetet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már nagyon régóta szeretnék valami küzdősportot/harcművészetet elkezdeni, de édesanyám nem engedte, mert nem hitte hogy kicsiként sokáig bírnám( a bátyám karatézott egy ideig, de hamar ott hagyta), de nemrég szóba került ez a téma és még mindig nem mondtam le róla hogy nekiálljak. Szóval a kérdés az lenne, hogy érdemes lenne-e elkezdeni? Én a karatén és az aikidón gondolkoztam,de szeretném ha segítenétek nekem. Milyen "ilyesfajta" sportokat tudnátok nekem ajánlani így, hogy már elmúltam 16 éves(az állóképességem elég jó)? Esetleg leírhatnátok az első élményeiteket, vagy tanácsokat az adott sportról. Bocsánat, ha esetleg rosszul fogalmaztam. Előre is köszönöm a válaszokat. <3 :)

2019. máj. 28. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Joe Fraizer aki padlóra küldte Alit 18 évesen kezdte a boxot, szóval a 16 egyáltalán nem késő, meg gondolom nem profi karriert akarsz építeni. Meg kérdés hogy mi éri meg neked... hogy jó formában legyél, megtudd védeni magad, szellemileg friss legyél bármilyen edzés jó. Még a küzdősport is. Bár karate helyett vannak jobb küzdősportok is (kick-box,thai-box,box stb..) de a te dolgod mi tetszik neked
2019. máj. 28. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A kettőt ne keverd össze. A kűzdősport edzés után lila foltokkal és egy két bekapott pofonnal mész haza. Mert nincs olyan kűzdelem ahol nem szaladsz bele egy egy pofonba.

A harcművészek megmagyarázzák, hogy a 40 kilós nő legyőzi a 100 kilós férfit. De élesben nem gyakorolják a technikákat. Aztán az első éles sziluációban jön a döbbenet. A támadó erőset üt. A késes egy másodperc alatt ötöt szúr pedig az edzésen egy szúrás volt és mindig megvárta hogy elvegyem tőle a kést.

2019. máj. 31. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én karatéra jártam és nekem nem vált be mert nem volt siker élményem meg az edzés is valami borzalmas volt. Ezért át mentem boxra és számomra a változást hozzta megerősített testileg, lelkileg immár 1 éve járok és nagyon szeretem. Szóval neked én a boxot ajánlanám! Ha bármi kérdésed van nyugodtan írj segítek! :)
2019. jún. 5. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!