25 évesen már késő elkezdeni küzdősportolni?
Figyelt kérdés
Már kisgyerekkorom óta érdekeltek a küzdősportok, jártam is karateórákra kiskoromban, majd gimiben az osztálytársaimmal hobbiszinten gyakoroltunk heti 3-4 alkalommal rúgásokat és ütéseket stb. Aztán évekig hanyagoltam ezt a dolgot, annak ellenére, hogy mindvégig csodáltam a harcművészeket és a különböző küzdősportolókat. Tudom, hogy igazán nagy eredményeket csak a fiatalon kezdők tudnak elérni, de én is el szeretnék jutni egy magasabb szintre. Az lenne a kérdésem, hogy 25 évesen még volna rá esélyem, ha most azonnal nekiállok?2021. márc. 31. 10:43
1/6 anonim válasza:
Kérdés, mi számodra a magasabb szint. Világbajnok valószínűleg nem leszel már, de rengeteget fejlődhetsz huszonévesen vagy később is.
2/6 anonim válasza:
Versenyezni akarsz, vagy milyen eredményeket akarsz elérni? Épp csak azt felejtetted el leírni a kérdésben, hogy mi a célod. Ha versenyezni akarsz, akkor nyilván már késő, mire megfelelő szintre fejlődsz és felépíted a karriered, pont ideje lesz visszavonulni.
Ha nem akarsz versenyezni, még 35 évesen is belekezdhetsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék versenyezni, csak fejlődni szeretnék. Hogy erősebb legyek.
2021. márc. 31. 11:32
4/6 anonim válasza:
Nem késő! Egyébként meg ne hallgass senkire, tedd amit szeretnél! Hallottam olyanról, hogy vki felnőtt korában kezdett el vmit s lett benne sikeres! Díjat is nyert. Nem lehetetlen, ha igazán akarod. Csak a tudatod tud bekorlátozni.
5/6 anonim válasza:
De mégis, hogy a viharba lenne késő, ha nem célod a verseny, csak a fejlődés?!!? Én nem értem az ilyen kérdéseket, mindig szétesek rajtuk. 70 évesen is tudnál fejlődni. 25 évesen még majdhogynem visszanőne a kezed, ha letépném, olyan fiatal vagy. Szóval nem értem. Persze, hogy menjél és csináld, ami érdekel! Világbajnok nem leszel, de jó bunyós simán lehet belőled. Jó kis ökölvívás mindenkit megtanít agyabugyálni.
6/6 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek!
2021. márc. 31. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!