Milyen fehérjét vegyek, ami havi 4000-ből megoldható?
Szalonna...XDD
Úgy szeretem mikor táplálkozáselmélet-tudás nélkül tanácsokat ad vki :)
Power Protein 908g 3300kg. Messze a legolcsóbb.
Ez jó lenne de ilyet nem tudok nyíregyen kapni:(
Amúgy most ahogy nézelődtem, az Isowhey-en és a 100%whey protein professionalon is elgondolkodtam! melyik a jobb?
az iso whey jobb minőség mert izolátum is van benne, a 100% meg finomabb sokkal.
Egyébként a cytogen pro 360 a legolcsóbb fehérje amit tudsz sztem nyíregyen venni, vagy a protein power. Mindkettő alacsonyabb minőség, de az árát maximumba megérik, ne higgy az okoskodásnak miszerint a szója tartalmu fehérje nem jó.
Igaza van Clint-nek! Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy akár neten is megrendelheted a fehérjédet, nem olyan vészes a postaköltség.
Ha viszont boltban szeretnél vásárolni, kérdezz rá, hogy van-e termékmintájuk. Kóstold meg, mert az olcsóbb kiegészitőknél tapasztaltam már hiheteltlenül borzalmas izeket is. Valamint először szerintem spórolj egy kicsit, majd vegyél egy nagy kiszerelést a termékből, igy sokkal gazdaságosabb.
A fehérje mellé edzés után valami szénhidrátot is kell társitani. Vegyél dextrózt, vagy maltodextrint, esetleg keverd őket.
Sok sikert a vásárláshoz és az edzéshez!
u.i.
A fehérjék közül egyik sem "hatásosabb" a másiktól. Minőségi eltérés lehet köztük, de konkrétan egyik sem hatásosabb. Izom a megfelelő táplálkozástól fejlődik, nem pusztán egy fehérjeturmixtól.
Dextróz = szőlőcukor
1g/tskg (testsúlykilogramm)
fogod a fehérje mellé kapott kanalat, (hacsak nem zacskósan vetted)és ugyanannyit szőlőcukrot raksz mellé mint fehérjét.
Asszem nyíregyen a popeye bolt van, ahol meg tudod venni a power proteint és a szölőcukrot is.
Az iso whey az tejsavó, annyiban jobb mint a power protein, hogy mível tejsavó jobban emészted. A power protein meg szója tejsavó keverék. Na most egyébként nagyon sok ember szerint a szója tejsavó keverék jobb, mível a szója nagyon nagy arányban tartalmaz arginint, ami a vérrel a tápanyagot az izomba pumpálja. A tejsavó pedig az összes protein közül a legszegényebb argininban. Én személy szerint sokkal jobban szeretem a tejsavó-szója keveréket mint a sima tejsavót és jópár igen izmos társam is ezen a véleményen van. Mint említettem a tejsavót remekül emészted, de ez csak napközben oszt-szoroz ugyanis edzés után és reggel pokolian gyors az emésztés.
Egyszóval a protein power majdnem egy kiló és 3ezer körül van, az iso whey meg asszem fél kiló és 3ezer. Ebből egyértelmű melyikkel jársz jobban. Ráadásul az iso whey rohadt édes szőlőcukorral a power meg iható lesz.
hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!