Személyi edzőn kívül lehet valahol személyre szabott tanácsokat kérni a futáshoz?
Személyre szabottan? Tehát hogy valaki elvégezné-e rajtad egy szakember, egy edző feladatait ingyen?
Nem tudom, hogy hol élnek az emberek. Én is keresnék egy olyan embert, aki nem kőműves, nem burkoló, de lecsempézné a fürdőszobám, ingyen, értelemszerűen.
Kérdező, amit te keresel, az egy szakma. Ez szakmaiságot, tapasztalatot, hozzáértést igényel. Ez egy szolgáltatás, aminek van egy díja. Így működik amúgy a világ. Ha találnál is valakit, aki személyre szabottan dolgozna az edzéseden, technikádon úgy, hogy nem kér érte pénzt, annak a tanácsa valószínűleg annyit is ér szakmailag.
Hú b+ nem tudom mi történt ezen az oldalon, hogy semmit se szabad kérdezni.
Csak 4-5 kérdést tennék fel látatlanban és igen, a futás közbeni pulzusszámról szólna közülük 2-3.
Ennyi.
Csak úgy veszem észre, itt mindenkit triggerelnek ezek a kérdések.
Nyilván nincs pénzem egy kibsztt félmaraton miatt személyi edzőre, amikor úgyse szívesen tartanám be, ami edzéstervet ad, mert annyira nekem nem fontos. És a hátam miatt kell személyi edző, 1 év múlva, amikor lesz pénzem.
Mindezt azért, mert nagyjából arra vagyok kíváncsi, hogyan oldható meg a max 140-es pulzus, mert afelett NEM AJÁNLOTT SENKINEK, pláne egy szívbetegnek. És esetleg még 1-2 másik kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!