Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok adni tanácsokat...

Tudnátok adni tanácsokat futáshoz, hogy ne haljak meg annyira?

Figyelt kérdés
Közeledik az iskolában a 2000 méteres felmérés. 5 kört fogunk futni egy 400 méteres pályán. És az a problémám, hogy a túlsúlyom miatt nagyon nem megy a futás. (kb 105 kiló vagyok 180 centihez) Előző héten futottunk 1200 métert (3 kört), ez kb 7 perc alatt sikerült. Az első 2 kört végigfutottam, a harmadik felénél meg megálltam kb fél percre sétálni, majd onnan futottam tovább. És ez alatt eléggé elfáradtam, nem tudom, hogy hogyan fogok bírni még két kört ezen kívül. Valami tanácsot tudnátok adni? Valószínű, hogy elég sok dolgot rosszul csinálhatok, mert nem igazán tudom, hogy milyen alapvető dolgok vannak amiket szabad futásnál és amiket nem.
2020. szept. 27. 14:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát le kéne dobni 25 kilót kb.

Amúgy ilyen túlsúllyal nem olyan rossz 7 perc alatt 1200m.

2020. szept. 27. 15:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem érzem át milyen lehet

Most nem tudom ti időre futtok e

De lassan vedd a levegőt és a lábaiddal nagyokat lépj

Ne menj olyan gyorsan ,mert akkor fogsz elfáradni

2020. okt. 26. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!