Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyire érdemes egy lánynak...

Mennyire érdemes egy lánynak boxolni ? Fiúk lányok milyen tanácsokat adnátok egy kezdőnek ?

Figyelt kérdés
Szóval amint el kezdődik a suli valószínű szeptembertől bár ki tudja de koltozok fel városra. Ott pedig mindenképp szeretnék ki edzeni magam. 17 éves leszek. Lány vagyok. Szeretnek izmos hátat kárt lábat úgy mindent de nekem jobban tetszik ha több rajtam az izom az átlag lányoknál nm pont fiús de azért már kicsit hasonló alakot akarok. Gondoltam sima edzőteremre de maga a box jobban tetszene. Mennyi izmosit a box jobban ? Persze mellette edzenek is de inkább a komoly hangsúlyt a boxba vinnem önvédelemre stb stb. Jo tanácsok nekem mint kezdődnek ? 😅❤️
2020. máj. 25. 13:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs mi tanácsot adni, hajrá! A box nagyon jó stílus és nagyon jó edzés is, úgyhogy bátran kezdj neki, próbáld ki.
2020. máj. 25. 15:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Izmosítani izmosítani fog, de közel se annyit, mint a gyúrás. Az a szint csak belassítana téged bokszban, nehézsúlyúak is nem hiába nem olyan fürgék, mint egy könnyűsúlyú például.
2020. máj. 25. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!