Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megoldani, hogy...

Hogyan lehet megoldani, hogy heti 3-4 napon eljusson futni az ember?

Figyelt kérdés

Félmaratonra készülnék.

Nagyon nehéz, mert munka mellett tanulok, baráti programok is vannak, hétvégén egyéb programok, sokszor esik az eső. A parkokba eljutni is idő.

Ezen a héten például voltam kedden és lettem volna csütörtökön, vasárnap, utóbbi napon hosszút, akár 14 kilométert. De baráti programok keresztülhúzták. :D Most ma és holnap tudok menni este, de ma esni fog és amúgy is, egymás után két nap nem olyan jó az én izmaimnak.

Ti hogyan oldjátok meg?

(Annyi, hogy csak munka UTÁN jöhet szóba.)

2022. ápr. 22. 14:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nem park mellett, de kb 1 km sugarú környezetben található valami jó futóútvonal. Pl a Dunapart, Margitsziget. Vagy korábban a Városliget. Az az 1 km pont jó bemelegítésnek. Neked mekkora távolság a park?
2022. máj. 3. 20:45
 22/31 A kérdező kommentje:
Népliget kb 1 km, Városliget 2,5-3 km, többi messzebb, de villamosvonalon van több is, villamossal járok.
2022. máj. 3. 20:47
 23/31 anonim ***** válasza:
Az 1 km nem vészes, én a helyedben kifutnék. Időt spórolsz és bemelegítesz. Nekem is kb annyi a Dunapart, maximum 1x kell ez alatt megállnom, ha épp piros a lámpa. De te tudod.
2022. máj. 4. 00:53
 24/31 A kérdező kommentje:
Szmogos környék és sok a lámpa. Plusz pont a Népligetbe járok a legkevesebbet, érthető okokból.
2022. máj. 4. 06:34
 25/31 A kérdező kommentje:
Ma reggel kb 1 óra 10 perc időbefektetést igényelt 5 km. De legalább zöldben, puha rekortánon, szmogmentesen és egyenletes sebességgel.
2022. máj. 4. 11:55
 26/31 anonim ***** válasza:
Első válaszolóval értek egyet. Ha akarsz menni, megoldod, be lehet osztani az időt. Én például legtöbbször nem érek rá, mindig ezer dolgom van. Ezért felkelek inkább 4-5 órakor, és kimegyek, mire elindul a napom, már otthon is vagyok, csak úgy, hogy már az edzésen túl vagyok, és a nap többi részében nem kell emiatt aggódnom, meg sakkoznom az időmmel.
2022. máj. 5. 15:53
 27/31 A kérdező kommentje:
A szükséges alvásmennyiség megvan? Az a legeslegfontosabb.
2022. máj. 5. 16:00
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
10-11-körül szoktam elaludni, és általában 5-kor magamtól felébredek, tehát megvan a szükséges alvásmennyiség, nem kell ébresztőt beállítanom.
2022. máj. 5. 16:03
 29/31 A kérdező kommentje:
Biztos vagy abban, hogy azért ébredsz fel, mert kialudtad magad és nem azért, mert pont, hogy rosszul alszol valamiért / zaklatott vagy stb?
2022. máj. 5. 17:43
 30/31 anonim ***** válasza:
Ezt már én is mondtam, hogy szerintem teljesen normális, ha az ember 6 óra alvással kipiheni magát, inkább a 8-9 óra a sok egy felnőtt embernél. Az átlag valahol a 7 óra körül lehet, egyénenként változó az alvásigény. De én a rendszeres sport óta észrevettem, hogy kevesebb alvással is kipihenem magam, mert jobb az állóképességem, kevésbé fáraszt le egy átlagos nap, mint régen.
2022. máj. 6. 00:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!