Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha diéta mellett boxolok úgy...

Ha diéta mellett boxolok úgy is nézhetek ki jól, vagy csak kondival? 21/f

Figyelt kérdés

Járok boxolni egy pár hete és nagyon élvezem. Nagyon jó az edzőm, jól elfáradok a végére de nagyon jó. Ellenben a konditermi edzést nem szeretem. Dög unalom nekem edzeni egyedül, nincs is nagyon benne kitartásom.

Tisztán eszem, és szerettem volna valami sportot űzni és a box nagyon élvezetes nekem.

Szerintetek ha csak boxolok is nézhetek ki jól, vagy kell kondi edzés is ?

2022. ápr. 18. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:
74%

Ezt a "jól kinézős" dolgot nem kell ám túlgondolni. Ha sportolsz, mozogsz, kiegyensúlyozottan táplálkozol, eleget alszol, akkor jól fogsz kinézni, ne aggódj.

Egyáltalán nem kell minden embernek konditerembe járnia. Valakinek egész egyszerűen nem való a súlyzós edzés, mert nem szereti csinálni. Szerencsére ma már az ember százezer helyen találhat magának megfelelő sportolási lehetőséget. Ha neked a box, akkor hajrá!

2022. ápr. 18. 19:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát nem leszel egy izomkolosszus. Jártam elég sok helyre mindenféle küzdősportra, a többség sehogy nem nézett ki, akkor se ha kondizgattak mellé. Persze a jól kinézés elég tág fogalom, egy fotelhuszárnál biztos jobban fogsz kinézni. Egy jó formában viszont sok konditermi munka van és tudatos táplálkozás.
2022. ápr. 18. 22:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!