Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért vagyok néha gyenge?

Miért vagyok néha gyenge?

Figyelt kérdés
Saját testsúlyos edzést végzek, és az egyik nap mondjuk letudok tolni 30 fekvőtámaszt egyszerre, de másnap 5 is alig sikerül.
2022. ápr. 12. 21:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Annyi mindentől függ. Mennyit aludtál, milyen volt az alvásminőség, menjyire vagy stresszes mennyi telt el a hétből (hétfőn mindenkinek nagyobb a teljesítménye aki hétvégén nem dolgozik), mit ettél előtte és mennyivel előtte, mi volt az aznapi reggeli, milyen az időjárás. Mennyire volt intenzív és mennyi idővel előtte volt az előző edzés.

Ezektől mind függ és tök normális ha nem mindig pont ugyanúgy megy.

Én kedd-csüt-vas edzek, a csütörtöki teljesitményem mindig rosszabb, mert még marad az izomlázambol, meg szerdán későbbig dolgozom, így kevesebbet aldzom

2022. ápr. 13. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!