Hogyan fogyjak le gyenge szívvel es asztmaval?
Figyelt kérdés
A csaladban nálunk a legtöbben ugymond "testes" ilyen a genetikank, nem a legjobb geneket orokoltem mondhatnank.
A szivem es az asztmam miatt tesibol is fel voltam mentve.
Mit ajanlanátok?
Volt valaki hasonlo helyzetben? Ha igen mit tudodd csinalni a fogyás érdekében? Milyen mozgást vagy sportot tudnék biztonsagosan vegezni?
158cm 83kg vagyok,lány.
2021. júl. 11. 17:39
1/1 anonim válasza:
Fogyás titka 70% étkezés, és 30 % sportból áll.
Ha megfelelő az étlezésed, és ha csak a minimális napi sétád megvan ( ami sosem árt sem asztmásnak,sem szívbetegnek) akkor sikeres lesz a fogyás is. Jó magam is komoly asztmás vagyok, és 30 kilót leadtam. Sportolni, futni nem tudok, mert azonnal fulladni kezdek, de a napi 8 km sétám mindig megvan. Az étkezésre figyelek nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!