Mi az a steroid? és honnan szerezhető be?
ma 15:48
Ezek közül egyik sem igaz a szteroidokra de mind1.
Kérdezőnek:
A szteroid az amihez te még kicsi vagy
mármint én???? oO
24 évesen sztem nem!!
talán mert nem mozgok ilyen körökben nem muszály tudnom miaz!!
vki leírná h mi is az?!
valójában azért mert anyusom volt a boltban, megvan fázva és mondta neki az eladó h őis de ő steroidot szed mert az jó.... és vissza szolt neki 1 3, vásárló h nemkellene!!!
anyusom kérdezte miaz a steroid?! erre én : valami vagy erőnövelő vagy tömeg növelő szer lehet.... és nemértettük akk minek szedi!!
de gondolom az immunrendszerén akar vele segíteni!!?
Több féle van.Sima vényköteles gyógyszerek.Valószínűleg retabolil lehet.Amit orvos ír fel fiziológiás dózist az nem jó izomnövelésre és nincs több mellékhatása az átlagnál
Egyébként a legtöbb tesztoszteron alapú(most ha nem baj nem írom le az összes fajtát).A megnövelt tesztoszteron szint növeli a proteinszintézist.A folyamatos anabolikus állapot kitolja illetve megelőzi a katabolizmust.Ez persze az anabolikus szteroidokra igaz.Vannak másfajta szteroidok is(pl.:kortikoszteroidok).
Az anabolikus szteroidokat a gyógyászatban komoly betegségek után immunrendszer erősítésre,csontritkulásra,izomsorvadásra,impotenciára,késői pubertásra,időskori csökkent tesztoszteron termelésre írják fel.
ma 16:26
te meg nem tudsz lószart sem ne szólalj meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!