A testtömegnövelő és a fehérjepor Steroid-nak számít? Elvileg természetes anyagokból van, de gyakorlatilag mennyire káros?
a fehérje vagy a szénhidrát lehet-e a szteroid?
max ha érzékeny vagy pl a tejsavóra, fosás lesz a vége :)
Azt mondják h a testtömegnövelő az tönkreteszi a májat
Ez mennyire igaz?
Igen iszonyatosan káros!Úgyhogy szilárd kajából se egyél olyat amiben ch vagy fehérje van mert azonnal meghalsz 52x.
A köszvényes dolog meg 1 f*szság.Majd ha valaki mutat nekem néhány olyan testépítőt akinél kialakult akkor elhiszem.És ők a mérvadóak mert náluk több fehérjét nagyon senki nem eszik.
Ennek kb az az alapja hogy a sok fehérjétől metán gyülemlik fel a belekben ahonnan az visszakerül a szervezetbe(???) és az károsítja a vesét meg a májat.Na erre én meg azt mondom hogy ha metán gyülemlik fel a belekben azt általában kifingja az ember.
Ennyit a köszvényről
egyszerűen irom:
1.kérdés: NEM
2.kérdés: SEMENNYIRE(vagyis még soha senki nem bizonyította és nem mutatta ki)
ha félsz csak egyél sok csirkét...azzal anyunak sem lehet baja...de komolyan...
Baromi káros !
Közelébe se menj, mer radioaktív is !
Úgy hallottam, a terrorelhárítás már rajtuk van, hamarosan lecsapnak az összes tápkieg- boltra a kommandósok.
Ha tömeget akarsz, akkor mekibe kell enni, minden nap....
Edzeni tilos, mert leesnek az izmaid!
A fehérje illetve tömegnövelők nem szteroidok csak kaják még mindig...
Az előttem szólóra meg annyit, hogy ha marketinges tesztónövelős duma akkoris megveheti... amit táplálékkiegészítő boltban megvehetsz az nem tartalmaz szteroidot ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!