Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nyárig sikerülhet?

Nyárig sikerülhet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek ha nyárig heti 6x itthon edzek 5kg-os súlyokkal (nő vagyok, kicsit szeretnék csak formásodni, csak akkor szeretnék majd nehezebbre váltani, ha tényleg könnyű lesz az 5kg), odafigyelek az étkezésre, kalória deficitezek és napi 10.000lépés meg lesz, akkor nyárig sikerülhet leadnom 6kg-ot?

61kg vagyok most, 55szeretnék lenni júniusra. Ez így elég lenne hozzá? Ha nem, meddigre tudnám össze hozni? :)

Köszi a válaszokat!

2022. ápr. 7. 17:08
 1/2 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy általában Mr.London youtubos fupa challanget szoktam csinálni (a 2heteset,és újra kezdem) emellett van egy összeírt "tervem" is, amit mindennap csináltam és most újra kezdeném. Ha kell ma megnézem összesen mennyi kcalt fogyaszt (sport órával) és leírom, hogy tisztább legyen
2022. ápr. 7. 17:16
 2/2 anonim ***** válasza:

''Mr.London youtubos fupa challanget szoktam csinálni (a 2heteset,és újra kezdem) emellett van egy összeírt "tervem" is,''

Troll!

2022. ápr. 7. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!