Van egy tervem, lenne rá igény?
Rengeteg túrát terveztem, én is igyekszem minél gyakrabban menni a természetbe, ha van időm. Nagyon örömmel tölt el, ha a térkép felett ülhetek akár órákon át, nagyon élvezem, hogy túraútvonalakat tervezhetek.
Mivel nagy szenvedélyem a tervezés, azon gondolkodtam, hogy indítok egy Fb vagy Instagram fiókat, esetleg informatikus révén írok egy honlapot, ahol túraútvonalakat terveznék, és osztanék meg, illetve kérésre a megadott paraméterek (hossz, indulás, stb) alapján másoknak is kifundálnék egy jó túraútvonalat. Illetve, ha van időm, akkor vezetnék is túrát. Tudom, hogy a semmiből nagyon nehéz egy ilyen vállalkozás, hiszen ki bízna meg ismeretlenül bennem, de van realitása az ötletnek? Lenne rá igény?
Ha ingyen lenne, biztos lenne rá igény.
Ha fizetni kellene érte, nem hiszem.
Nézd meg a TTT oldalát (tturak.hu), évekre visszamenően fenn van minden túra minden távjának az útvonala, egy csomóhoz a térképet, útleírást is le tudod tölteni, egy-egy túránál 3-5, de néha több táv is van, pontos táv- és szintadatokkal...
Én is innen szoktam válogatni, mivel ingyen van, biztos nem fizetnék egy ilyen szolgáltatásért.
Köszönöm a válaszokat!
Mivel nekem nagy élmény, hogy túraútvonalakat állítsak össze, ezért természetesen ingyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!