Szeretnék egy naturalista jógastúdiót nyitni. Lenne rá
igény?
Figyelt kérdés
A lényege az lenne, hogy két csoportban szeretném tartani a jóga órákat egy kezdő és egy haladóban. A befelé figyelésre nagy hangsúlyt fektetnék az órák során, célom, hogy mimdenki elfogadja magát testileg lelkileg és éppen ezért szeretném, hogy az emberek ne rejtsék magukat ruhák mögé. Ez egy igényfelmérés elsősorban nagyon megköszönnék mindenféle visszajelzést. Én 7 éve foglalkozom a jógával 15éves korom óta. Sok gondom volt a testemmel, a mell méretemmel, de mára a jóga segítségél elfogadtam magamat úgy ahogy vagyok.
Nekem is ez jutott eszembe, hogy aztan johet a sex szeansz, de itt nyilvan nem errol van szo. Nem tudom mennyire segit ez az onelfogadasban, ami a kulsoseget illeti...de van benne racio
2020. szept. 30. 07:50
3/8 anonim válasza:
Latszik h kamu a megadott valaszokbol
2020. szept. 30. 08:50
4/8 anonim válasza:
Úgy tanítanád őket önmaguk elfogadására, hogy másoknak meztelenül mutogatják magukat?
Ebben hol a jóga szellemisége?
22 éves vagy. Ne várjad, hogy problémás emberek szellemi vezetőjüknek tekintsenek/tartsanak.
Ugye, nem gondolod komolyan, hogy 35 éves, kissé ráncos, kissé löttyedt mellű, enyhén testképzavaros, ezért szingli nők a te "jógának" nevezett szeánszaid, "tanításod" után szépnek, kívánatosnak tartják magukat és vágnak bele párkeresésükbeÍ?
2020. szept. 30. 11:04
5/8 anonim válasza:
Biztosan mindenkinek az a vágya, hogy az előtte jógázó ánuszát nézze és nagyon kényelmes lehet nagy mellekkel melltartó nélkül jógázni. Tuti ötlet!
2020. szept. 30. 11:44
6/8 A kérdező kommentje:
A kérdésemnek pont ez a lényege, hogy felmérjem azt, hogy hogy viszonyulnak ehez az emberek. Valószínűleg nem tartanék egyszerre órákat férfiaknak és nőknek a félreértések elkerülése végett. Ez nem valami szexuális töltettel bíró foglalkozás. 4es senkinek sem szeretnék a vezetője lenni és hiszem, hogy mindenki megtalálhatja az útját ki előbb ki később és biztos vagyok benne, hogy egy ilyen személynek is tud segíteni a jóga mint akit körülírtál. 5ös a jógának pont ez a lényege, hogy az ember kilépjen a kényelmi zónájából és a tudatával megtanulja kizárni ezeket a fájdalmakat, kényelmetlenségeket.
2020. okt. 1. 10:24
7/8 anonim válasza:
Nagyon bizarr.
Dr. Vígh Béla, a jóga tudományos kutatásának legismertebb hazai alakja valóban a meztelen gyakorlást javasolja.
De ez akkor is nagyon bizarr.
A jóga hazájában, Indiában egy laza ruhadarabot, a dhoti-t viselték, a nők szárit vagy egy bandázsszerű topot viseltek a gyakorláshoz. Nagyon fontos az alapanyag is: a hagyományos művelők a természetes matériát, leginkább a pamutot részesítik előnyben.
2020. okt. 1. 13:01
8/8 anonim válasza:
Szeretnék üzenetet írni a kérdezőnek, de már nem elérhető a fiókja. Kedves kérdező, ha látod ezt, akkor kérlek írj nekem üzenetet. Szeretnék az említett kérdéssel kapcsolatban beszélgetni. Köszönöm!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!