Mi miatt mutat a mérleg többet?
Figyelt kérdés
Átlagos testalkatú nő vagyok. 164 cm és 50-54 kg között mozgott a súlyom. De mióta kiköltöztem Bangkokba és elkezdtem a muay thait, azóta felmentem 57-58 ra. Azt hittem rosszul látok, mikor mutatta a mérleg..
Lehetséges 3-4 hónap alatt izomból ennyit "felszedni?"
2022. márc. 17. 06:48
11/13 anonim válasza:
Azértmiatt mert a mérleg egy gonosz teremtés nekem is 30kg-val többet mutat
12/13 anonim válasza:
Egyébként Bangkokban hogy tudsz "tisztán" étkezni? Ha nem az utcán kajálsz - márpedig az utcai árusok kajája tiszta zsír meg cukor - akkor sem értem, mert egy rohadt teljeskiőrlésű kenyeret nem tudtam venni sehol, soha.
13/13 A kérdező kommentje:
Európai üzletekben vásárolok és sokszor itthon főzök. Lisztes cuccot nem eszek. Zöldség, gyümölcs, hús és rizs. Semmi feldolgozott cucc.
Könyebb itt az egeszséges kajára figyelni, mint otthon.
2022. márc. 17. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!