Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van más is aki elfordul a...

Van más is aki elfordul a Forma 1 től?

Figyelt kérdés

Én idéntől rá sem nézek.

A tavalyi év végi események után, elment a kedvem.

Plusz idén Mazepin kizárása, csak azért, mert orosz.

2022. márc. 11. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

7 év Mercedes győzelem után nem csoda, hogy az utóbbi 2 évben megpróbálták elvenni a motorelőnyt a Mercitől, aztán 2021-re levágták a padlólemez oldalát, aztán megtiltják, hogy módosítsanak az autón, véletlen se tudjon a Mercedes kitalálni valamit. Szerintem ez a része igazságtalanabb volt, mint Masi hülyéskedése. De, a Hamilton így is nyerhetett volna, csak a csapat a 2022-es űrhajót tervezte inkább, mint a 2021-es autót.

Mazepint nem rúgta ki az F1. A világban jelenleg az zajlik, hogy a sportolók nem akarnak oroszok ellen játszani. Konkrétan így minden sportban az oroszok nyertek volna, mert senki nem áll ki ellenük, ez minden sportban borzasztó lett volna. Erre reagált a rengeteg sportszövetség. A NOB mindenkit felszólított, hogy zárják ki őket. Az F1 is a NOB tagja. Megszámlálhatatlan szövetség ki is zárta az oroszokat. Az FIA szinte az egyetlen szövetség, amelyik nem zárta ki az oroszokat!

Mazepint nem az FIA rúgta ki, hanem a Haas, mert Putyin oligarchájával szerződést bontottak. Mazepin apuka tavaly megvette az ülést, idén már nem tudja.

2022. márc. 11. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Ém azóta nem nézem és nem is követem, hogy Schumacher összetörte magát síelés közben.
2022. márc. 11. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Utoljára akkor néztem, mikor Hakkinen és Schumacher küzdöttek a világbajnoki címért.
2022. márc. 11. 22:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy hosszú unalmas széria után en tavaly álltam neki újra nézni, és nem bántam meg. Kíváncsian várom, az új autók mennyire borítják fel a csapatok korábbi egyensúlyát.
2022. márc. 12. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!