Fenék feszesítésére jók az otthoni gyakorlatok?
A guggolás nagyon jó. 3x50,100 amennyit bírsz.
A legjobb viszont a pipiskedés úgy, hogy nem teszed le a sarkad, csak leengeded a tested, utána kinyomod. Mintha pumpálnál.
Ez a legjobb comb és popsi feszesítő! (Férfiak is kipróbálhatják.)
Ez mehet 3-5x 50,100, idővel 150,200/ alkalom egyszerre.
Első alkalommal elég 1,2x 30 esetleg 40. Férfiak eleinte nagyon nehezen bírják!🤣
Bár én is az vagyok. (full heteró.)
A feleségem ezt csinálja 50+, de formás és kemény tőle a popó.
7-es. A zsírt "leégeti", helyes táplálkozással, és munkával izmot állít elő. Egy 15 mm zsírréteg, amibe az irha is beletartozik, tökéletes a fenéknek. Izmos, de ha megcsapod 1 percig rugózik!😁
Javaslom a nőknek is a "fegyencedzés" gyakorlatait is! Fontos írni, hogy legutóbb miből, mennyit csináltál, így fokozhatod az ismétlést (széria. pl. naponta 3x 100) és a mennyiséget. (6-os.)
Könyv:
Videók:
https://www.youtube.com/results?search_query=Fegyencedz%C3%A..
Köszönöm a normális válaszokat.
Nyilván nem szeretném kifeszíteni a fenekemen a bőrt...
Akkor úgy fogalmazok:
MILYEN GYAKORLATOK KELLENEK AHHOZ HOGY NE LEGYEN LÖTTYEDT A SEGGEM???
Ha nem dietáznék fel sem tettem volna a kérdést,ugygondolom hogy önmagában kevés a helyes táplálkozás attól még a löttyedt bőr ottmarad,ezen szeretnék változtatni,de egy két ember akkora f×sz hogy "kifordítja" a kérdésemet,és gúnyolodni kezd..
Mégegyszer köszönöm aki érdemben hozzatudott szólni,a többiek pedig NYALJANAK SÓT..
Nem izmos combot, hanem izmos feneket szeretne...
Nem kigyúrni akarja magát, hanem egy csinos, arányos alakot szeretne.
3-4 hónap alatt sokkal többet el lehet érni,(befektetés nélkül) mint eszközös megoldással! Próbáld ki.
A feneked a lábizom része, nem tudod kikapcsolni guggoláskor. Látszik, hogy nem szoktál edzeni (vagy csak nyomod a 100 guggolásos hülyeségedet). Persze a semminél kb. bármi jobb, de rendes eredményhez kelleni fog a súlyzó. Megyek is inkább edzeni ahelyett hogy itt tépem a szám.
Kérdező: már az 5-ös válaszomban leírtam. Ha normálisan "diétázol" és lemegy a zsír akkor nem lesz löttyedt, hanem valószínűleg csontos segged lesz mert nem izmos. Ezért kell guggolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!