Minden küzdősporthoz szükség van hajlékonyságra?
Figyelt kérdés
Arra gondolok itt, hogy pl a birkózók alkatilag sokkal izmosabbak mint mondjuk egy karatés vagy hapkidos. Masszívabbak.
Én úgy gondolom minden küzdősporthoz szükséges hajlékonyság csak mindegyik küzdősport másfajta hajlékonyságot ad. Mint minden sport felépíti azt az izomzatot amire a sportolónak szüksége van a sportjához.
Szerintetek is így van vagy rosszul gondolom?
2022. márc. 4. 12:12
1/5 anonim válasza:
A szumóhoz pl. nincs szerintem. :)
2/5 anonim válasza:
"Mint minden sport felépíti azt az izomzatot amire a sportolónak szüksége van a sportjához."
Igen, és pont ezért jók a küzdősportok, mert mindened edzik tetőtől talpig.
3/5 anonim válasza:
Spec a kendohoz sem kell olyan hudenagy.
4/5 anonim válasza:
Lazaság kell. Ökölvívás szerintem a legletisztultabb de oda felesleges a spárga és hasonlók. Merev vállak viszont nem segítenek.
5/5 anonim válasza:
Nálunk nem. A legtöbb edzésen nyújtunk, DE ez nem jelenti azt, hogy egyetlenegy olyan technikával találkoztam volna 3 év alatt amihez hajlékonyság kellett volna
Judo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!