Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miert nem megy máshonnan is...

Miert nem megy máshonnan is lejjebb a zsír?

Figyelt kérdés

Elkezdtem itthon tornázni,kardio szerű álló tornát csinálok 30 perces zsírégetés címmel.

El is kezdtem alakulgatni de olyan hülyén megy le rólam a zsír,vékonyabb lett a karom,kisebb lett a csípőm,elkezdett vékonyabb lenni az arcom.

Viszont a kritikus helyekről fenék,comb,has mintha semmi nem ment volna le kb ugyanolyan és kezdek olyan aránytalanul elba×szott lenni :D

Milyen mozgást csináljak hogy máshol is lássam a változást.

(Ui: tudom hogy nincs helyi zsírégetés)

33/170cm 93kg (70 a cél) jaaa és diétázom is mellette kalóriát számolok.

2022. márc. 2. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nem diétázom, nem számolom a kalóriákat(amúgy durva hogy ide jutott ez a világ),ellenben folyékony ampullás dragon pharma kiegészítőket nyomatok heti 5 ampullával.

Na azok hatnak, de nem azok amiket te írtál.

2022. márc. 2. 13:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Én próbálom a "hagyományos" módszert :)
2022. márc. 2. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnos ez genetikailag meghatározott. Neked ilyen alakod van, ha kitartasz, a vege fel elkezd az altalad kritikusnak nevezrtt reszekbol is lemenni

Sajnos az en alakom is hasonlo, a derekam 68 cm, a csipom 97. Combra kell a 40es nadrág, derékban a 36 is eláll.

2022. márc. 2. 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!