Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyit fog még javulni a...

Mennyit fog még javulni a kinézetem, ha 21% testzsírról lemegyek 8% alá?

Figyelt kérdés

Tavaly 34%-os testzsírról lefogytam 21%-ra. (100 kiló körül voltam, most 76 vagyok)

Kicsit jobban érzem magam, de még mindig nem tetszek magamnak annyira. Ha lemegyek 8%-os testzsír alá, jobban fogok kinézni? Most itt inkább érdekelne az arcom mint a testem.

2022. márc. 1. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Naturálban nem fogsz te 8% alá bemenni, vagy ha igen, akkor már nagy lesz az izomveszteség is, és alig marad rajtad valami.
2022. márc. 1. 16:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor 10-12%?
2022. márc. 1. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a "jobban fogok kinézni" nem egy objektív adat, ezért erre a kérdésre nem lehet válaszolni. És hát ja, naturálban te az életben nem leszel 8 százalék testzsír alatt. Ha pedig igen, akkor ott valami baj van.
2022. márc. 1. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

8% Nál(Ha egyáltalán el tudsz jutni odáig) kb egy csontkollekció lennél, nagyon kevés izom mellett.

Csak attól hogy lefogysz nem feltétlen fogsz jobban kinézni, vékony leszel de kb ennyi.

2022. márc. 1. 18:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Persze hogy jobban fogsz kinézni.

Viszont 8% még profi szinten is versenxyformának minősül. Az azért túlzás lenne. Célozd meg a 12 százalékot, az úgy jelent edzettség terén tökéletes szintet, hogy a szervezetet sem terheli még meg a fenntartása.

2022. márc. 2. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!