Keressek kifogást vagy menjek karatéra? Menstruáció.
Sziasztok!
Már fél éve megjött, de eddig mindig megúsztam a karatét. (vagy karanténba voltam, vagy még nyár volt vagy őszi/téli szünet volt vagy pedig az edzőnek közbejött valami)
Hétfőn meg fog jönni és most a karate se marad el.
Nagyon szeretem ezt a sportot, de nem szeretném, hogy történjen egy "baleset" és a fehér karate nadrágomon legyen egy vérfolt.
Nem tudom a többi lányt megkérdezni, hogy ők hogyan csinálják mivel csak hárman járunk lányok.(egyik az már 40+ os. A másik meg nagyon fiatal 6-7év de nem is mindig, jönnek edzésre)
Mit csináljak?
Menjek el vagy pedig keressek valami kifogást?
Heti kétszer van edzés és az edzőnek gyanús lenne, hogy miért nem megyek mert én még gipszes kézzel is jártam amikor eltörött a kezem. Meg online edzéseken is mindig jelen voltam (volt, hogy csak nekem tartotta).
Neki meg nem szeretnék hazudni mert nagyon bírom (lehet kicsit jobban is a kelleténél 😅)
Aki karatézik vagy Judozik lány ezt, hogy oldja meg?
Tampont nem használok.
Légyszi segítsetek!
Fájdalmak nem szoktak lenni. De a tampont anya még nem engedi mivel még csak fél éve jött meg.
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!