Ez még a normális kategória vagy keressek fel egy orvost?
A ciklusom hossza változó, van, hogy 34 napos, van, hogy 38. Volt egy időszak, amikor 5 alkalommal 37-39 nap közé esett a ciklus hossza, utána 34, 33, 34, 36 és 33 naposak voltak a legutóbbi ciklusaim. A vérzés hossza átlagban 8 nap. 18 éves vagyok, szűz vagyok még, kicsivel több mint 4 éve van már meg. Anyukám azt mondta, hogy neki egészen a születésemig nem állt be rendszeresre a menzesze, tehát elvileg ez nekem sem lehetne probléma. Kicsit utánaolvastam a múltkor azonban a dolgoknak és az olvasottak alapján a 38 napos ciklusokat már nem tartom feltétlen normálisnak, de őszintén fogalmam sincs, hogy ez valóban "rossz-e".
Segítsetek kérlek, ti mit gondoltok, keressek fel egy orvost ezzel? Más problémám egyébként nincs, aktívan sportolok (versenyszinten), ebből adódóan vékony és izmos vagyok, étkezési problémáim sincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!