Hogyan szánjam rá magam, hogy végül tényleg elkezdjek sportolni?
Ne hirtelen vágj bele egyből a közepébe, mert azzal csak kényszert raksz magadra. Úgy értem, hogy menj el több helyre is, próbálj ki többfélét, de ne vegyél egyből az első helyen egy féléves bérletet, amíg nem látod, hogy hol fogod magad valóban jól érezni.
A motiváció meg nem kívülről fog jönni, azt magadnak kell akarni. Ha sose mész el, mert félsz tőle, akkor soha nem fogod megtudni, hogy valójában milyen szuper is lehetne.
Ahova én járok, az egy sima fitnesz stúdió, és ott sokszor meg is lepődök, hogy a világon senkit nem érdekel, hogy mit csinál a másik ember. Mindenki edzeni megy oda, udvariasak egymással, pedig ott aztán van mindenféle ember.
De azon senki más nem tud neked segíteni.
Hiába írjuk itt, hogy emeld fel a hátsód, azt magadnak kell felemelni.
Szerintem egy lelki segítő sem ártana, mert nem vagy rendben magaddal.
Azért mi nem tudunk helyetted edzeni, neked kell összeszedned magad.
Esztétika az egy dolog, de vagy összekapod magad és változtatsz vagy 20 éven bellül 2 emelet lépcsőzés után kiköpöd a tüdődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!